1 Ocak 2014 Çarşamba

2 YILBAŞI AĞACIMIZ:)




Bu yılbaşında oğlumla birlikte güzel bir yılbaşı ağacı yapmaya karar verdim.Oğlum daha 11 aylık o sadece minik elleriyle yardımcı olacak:)
Yılbaşı ağacımız çok güzel oldu.Umarım sizlerde beğenmişsinizdir.Yaparken biraz zorlandığımı itiraf etmeliyim.Aslında çok kolay bir çalışma.Oğlum daha küçük olduğu için ellerinin kalıbını çıkarmak zor oldu.
2-3 yaşındaki çoçuğunuzla daha rahat yapabilir aha çok eğlenebilirsiniz diye düşünüyorum.
yapılışını aşağıda resimlerle göstereceğim.Çocuğunuzla birlikte yapabileceğiniz eğitici ve eğlendirici bir çalışma mutlaka deneyin:)

Önce aşağıdaki gibi ağaç gövdesi için bir huni kesiyoruz.yılbaşı şapkası oluyorya onun gibi işte yeşil olursa daha iyi olur.Benim malzemem eksikti.

Sonra yeşil kartonlara çocuğunuzun ellerini çizip kesiyorsunuz.Çocuk kesebilirse daha mutlu olur.Sonrada birlikte süslüyorsunuz. Sİmli kalemler, boncuklar, pullar v.s herşey olabilir.
İşte hunimiz ve ellerimiz hazır:)
Sonra alttan başlayarak üst üste yapıştırıyorsunuz.Altına da kahverengi kartondan rulo yapın.En üstünede yıldız yapıp kürdana sabitleyin.Kürdanı üstteki küçük delikten sokun.İşte bu kadar.Kolay gelsin.)


2 yorum:

  1. Bu yılbaşı ağacı harika olmuş ,ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler minik ellerden güzel bir ağaç çok eğleddik yaparken sende yapsana:)

      Sil

Ana Sayfa
Blog Tema Tasarım : Sosyal Medya Kafe
SEVDİCANN COPYRİGHT © 2014 TÜM HAKLARI SAKLIDIR.BLOGUMDA YAYINLANAN YAZILARIN VE RESİMLERİN İZİNSİZ KULLANILMASI 5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ YASASINA AYKIRIDIR.